Тези хора се сърбаха единствено за разпределяне на постове, власт и

...
Тези хора се сърбаха единствено за разпределяне на постове, власт и
Коментари Харесай

Нинова за сглобката: Всеки ден стават все по-вредни за държавата, искаме оставката на Калин Стоянов

Тези хора се сърбаха само за разпределение на постове, власт и пари. Караха се как да разпарчетосат  " Лукойл " и да си го разпределят, караха се кой да овладява и да използва МВР за партийни цели или за напън върху съперници. Всеки ден те са нездравословни и рискови за страната. Това съобщи на брифинг пред публицисти водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на сглобката, съобщи кореспондент на " Фокус ".

" Утре може да се постави завършек на тази тъга и катастрофа за страната ", бе безапелационна тя като засяга идния трети опит за гласоподаване на вота на съмнение към кабинета, иницииран от опозицията в бранш " Отбрана и  сигурност ".

По мотив митинга на футболните почитатели против управлението на БФС миналия четвъртък Нинова бе безапелационна: " Осъждаме всички вандалски дейности и  нахлуване над служители на реда. Виновните би трябвало да понесат наказателна отговорност. Осъждаме и тези дейности на полицията, с които биха публицисти и мирни жители " и продължи: 

" Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов би трябвало да си подаде оставката. Твърденията, че е политическо лице вече не работи. Ще подкрепим основаване на анкетна комисия за установяване на факторите около тези събития. Ние сме последователни и кардинални и не ни интересува кой ръководи преди или в този момент. Гласуваме за комисия и желаеме изясняване на обстоятелствата, както и да не се протяга ръка върху мирни хора, истината да не се замита под килима ", добави водачът на Българска социалистическа партия.

Тя недоумява по какъв начин ПП-ДБ желаят оставка на своя министър, а ГЕРБ на спортния. " Хайде да забележим на следващия ден по какъв начин ще гласоподават на вота на съмнение към кабинета ".

По мотив бюджета за 2024 година Корнелия Нинова сподели: " Готвим алтернативен бюджет на този, който ще внесе Асен Василев. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР